Media Primair

 

Media Primair is een uitgeverij welke sinds 2000 diverse magazines, kalenders, agenda's en verenigingsbladen uitgeeft waarbij een groot aandeel van de producten paardgerelateerd is.

 

Sinds 2007 is Media Primair betrokken bij Horses On Ice. In de aanloop naar het evenement in 2007 zijn wij benaderd door Eva Beun met de vraag of wij als uitgever van diverse paarden en pony magazines een bijdragen zouden willen en kunnen leveren aan het evenement.

 

Onze studio ontwerpt en drukken voor Horses On Ice diverse PR uitingen, de posters, flyers en advertenties voor in bijv andere bladen. Daarnaast verzogen wij de opmaak van de programmaboekje en de daarin geplaatste advertenties.

 

Ook voor Horses On Ice 2013 hebben wij wederom de poster en flyer gemaakt en zullen in aanloop naar het evenement weer aan de slag gaan met het boekje om daar ook alle informatie en sponsoren zo goed mogelijk in te plaatsen.

 

Wij hopen dat deze eerste lustrum editie wederom een spectaculair evenement mag worden met goede deelnemers en veel bezoekers, die de wedstrijd met veel plezier zullen beleven.