Hulskamp audiovisueel

 

Al 40 jaar is Hulskamp Audiovisueel hét toonaangevende Nederlandse bedrijf op het gebied van beeld, licht en geluid. Wij hebben veel ervaring in audiovisuele technieken binnen diverse branches als; healthcare, onderwijs, evenementen(locaties) en overheid.  De klant kan bij ons terecht voor het huren of aanschaffen van AV-apparatuur en diensten.  Het team van medewerkers bestaat uit  200 goed getrainde en servicegerichte specialisten, op alle gebieden.

We hebben een landelijke dekking vanuit 6 regionale Nederlandse vestigingen in Utrecht, Den Bosch, Schiedam, Den Haag, Zwolle Arnhem. Daarnaast ook een vestiging in Dubai (Midden oosten).

 

In 2011 zijn wij voor het eerst betrokken bij Horses On Ice.

Een collega bij Hulskamp heeft het bestuur van Horses On Ice geïntroduceerd. Er was gelijk de bekende 'click', waardoor we 'partner' van dit evenement zijn geworden.

Wij krijgen gelijk een zeer professionele indruk van deze organisatie.

 

Hulskamp verzorgt o.a. een meercameraregistratie voor het 'live' weergeven van de wedstrijd op grote LEDschermen. Daarnaast worden de beelden opgenomen zodat deze op een later tijdstip kunnen worden gemonteerd voor een compilatie van het evenement.
De promo die nu hier op de website staat is in samenwerking met ons gemaakt.

 

Als  we terugkijken naar de 2011 editie welke zo succesvol was voor zowel de Horses On Ice organisatie en Hulskamp als toeleverancier heb wij hoge verwachtingen voor de eerstvolgende editie.

 

Hulskamp Audiovisueel

Steve G. Klein
marketing manager