Juryleden 2013 bekend

donderdag 10 januari 2013
Juryleden 2013 bekend

Tijdens Horses On Ice 2013 zijn vijf internationale juryleden actief die tijdens de wedstrijd de cijfers zullen geven. En ook dit keer zijn dat niet de minste!

 

Thorgeir Gudlaugsson (NL), Petra van der Linden (NL), Nicolay Thye (DK), Uschi Heller (CH) en Carina Heller (B) komen zaterdag 23 maart naar Haarlem.

 

Thorgeir Gudlaugsson, van origine afkomstig uit IJsland, woont al meerdere jaren in Nederland en heeft ons land diverse keren vertegenwoordigd als jurylid op internationale evenementen en Wereldkampioenschappen. Ook dit jaar is hij een van de juryleden op de WK in Berlijn.  Thorgeir is van het begin betrokken bij de organisatie, en heeft in belangrijke mate bijgedragen aan de wedstrijd zoals deze nu vorm heeft gekregen.

Petra van der Linden, meervoudig WK-jurylid en deelnemer aan Horses On Ice tijdens eerdere edities. Zij is er dit jaar voor de vijfde keer bij.

Uschi Heller en Nicolai Thye, zijn twee juryleden die eerdere edities hebben gejureerd en daardoor een vaste waarde zijn geworden voor het evenement. Als de voorspellingen juist zijn, zullen beiden ook in Berlijn actief zijn in augustus van dit jaar.

Carina Heller, wilde vanaf de eerste editie graag komen jureren bij Horses On Ice. Door omstandigheden was dat vier keer niet mogelijk. Maar nu, bij de vijfde editie is ze erbij! Ook zij zal de WK in Berlijn jureren. Oudgedienden zullen haar nog kennen als wereldkampioen in de F1.